De kozijnenchirurg

De kozijnenchirurg maakt uw zieke kozijnen snel weer beter!

Als na het nemen van een biopt de diagnose (ziekte houtrot) wordt vastgesteld, moet de oorzaak worden onderzocht. Vaak is de oorzaak een combinatie van een infectie (schimmel), slechte doorbloeding (ventilatie van de beglazing) en oedeem (vochtophoping). Vervolgens zal de kozijnenchirurg een behandeling voorstellen.

De kozijnenchirurg neemt met chirurgische precisie de geïnfecteerde en aangetaste delen volledig weg. Vervolgens krijgt de geïnfecteerde wond (het aangetaste kozijnonderdeel) een antibioticabehandeling (schimmeldodend middel).

Door middel van een transplantatie (epoxy reparatiemiddel) zorgt de kozijndokter voor volledig functioneel herstel. De wond is na een dag volledig genezen.

Om te zorgen dat de ziekte niet terug kan keren, worden er preventieve maatregelen genomen (kitten en neuslatten aanbrengen). Na een littekencorrectie (schilderwerk) is uw kozijn 100% beter. U krijgt hiervoor garantie! Revalidatie is niet nodig. En dit alles voor een fractie van de kosten die totale vervanging zou kosten.

Bel ons direct