Schilderwerk metaal, kunststof en steen

Schilderwerk metaal, kunststof en steen

Metaal
Metaal moet aan de basis beschermd en verfraaid worden. Met ontroesten, ontvetten, primeren, schuren, gronden en aflakken kan duurzaam en goed schilderwerk worden geleverd. Vaak wordt er geen geschikte primer gebruikt. Voor een goede hechting moet de bestaande verflaag dan eerst verwijderd worden.

Kunststof
Steeds vaker worden verfsystemen toegepast op kunststof (trespa, schroten e.d.). Voor wat het schilderwerk betreft, is kunststof vergelijkbaar met metaal. Ontroesten hoeft niet en met ontvetten, primeren , schuren, gronden, schuren en aflakken kan duurzaam en goed schilderwerk worden geleverd. Extra aandacht hier ook weer voor de primer.

Steen buiten
Steenachtige ondergronden in een buitensituatie vragen om specifieke schildersystemen. Dit heeft voornamelijk te maken met dampspanning en vochttransport door de constructie. Nader onderzoek op locatie is een must.

Steen binnen
Vaak wenst u gewoon een witte strakke muur of een helder wit plafond. Dit is natuurlijk prima. Als u wat anders wilt, kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren. Dit zowel voor wat betreft kleuren als producttoepassingen.

Bel ons direct